Cepot saparakanca Eps02 kalapa

  • Diupload pada 25 Jun 2013

    Cepot saparakanca masih dina raraga ngamumule budaya sunda,.. pribados masih ngangken kana rojonganana ti balarea, hayu urang ngahirup-hirup deui budaya sunda,.. manawi deui wae aya produser nu ngersakeun jonghok diantos di email atanapi di fb : muslim_koboy@yahoo.com
    hatur nuhun kanu parantos ngiring nyundul ti payun.. katampi pisan,..

    Channel Demi Dasmana